PERSONLIGT ENGAGEMANG MED TYDLIGHET, ENKELHET OCH PERFEKTION!

Kulläng Driving School är inriktad på aktiv bilkörning och massor av körglädje där man lär sig hantera olika typer av fordon, framhjulsdrift, bakhjulsdrift och fyrhjulsdrift, olika däckstyper, optimal inbromsning, över- och understyrning, sladdteknik.

 

Utbildningen lämpar sig för företag eller grupper på 10-20 personer (1-2 dagar)

 

Kulläng Racing School är riktad till föraren som vill utvecklas inom lite mera avancerade former där fokus ligger på korrekt spårval, kurvtagning samt att ta hjälp av olika körtekniker som utnyttjar bilens optimala egenskaper för att på snabbast möjliga sätt ta sig runt en bana. Många banåkare har varit på kurs under åren, Kenny Bräcks adept Marcus Ericsson, Jazeman Jaafar, Timmy Hansen, Peter Sundberg m fl. för att finslipa deras teknik även på vått och torrt underlag.

 

Individuell träning eller grupper på upp till 12 personer är lämpligt (2-4 dagar)

 

Kulläng Rally School vänder sig till de som har tänkt sig en framtida karriär inom Rallysporten där vi finslipar all teknik, både hos förare och kartläsare, för att kunna konkurrera med de bästa inom sporten. Sebastien Loeb var hos oss som junior och är en av få icke Skandinaver som har vunnit Svenska Rallyt och som bekant har en fantastisk karriär inom rallysporten.

 

Individuell träning eller grupper med egna eller våra fordon lämpligt (minimum 3 dagar)

 

Kulläng Driving School • Håkan Palmgren +46 (0)708-204829 • Mikael Palmgren +46 (0)707-837751